Inzicht in aerosolen?

Hoe visualiseer ik de verspreiding van aerosolen in mijn gebouw? Het antwoord van R-Vent; VentiScan

wij hebben het antwoord!
Inzicht in aerosolen?

Visualiseer nu de verspreiding van aerosolen in uw gebouw

In samenwerking met VentiScan biedt R-Vent u, als relatie van R-Vent, de mogelijkheid een speciaal ontwikkelde scan te maken van de huidige situatie om inzicht in de verspreiding van aerosolen in een gebouw te krijgen.  VentiScan maakt daarbij gebruik van de nieuwste inzichten en modellen op het gebied van CFD (Computational Fluid Dynamics). De tool maakt gebruik van verschillende fysische modellen om de luchtstromen en aerosolen te analyseren en in kaart te brengen aan de hand van de laatste RIVM-inzichten.

Hierbij wordt gekeken naar de indeling van de ruimte, de ventilatie en de locaties van mensen. Hiermee krijgt u goed inzicht hoe mogelijke virusdeeltjes zich in uw ruimte kunnen verspreiden en wat u daaraan kunt doen. U krijgt als relatie van R-Vent onder vermelding van uw relatienummer direct €250,00 korting op de door VentiScan uitgevoerde scan en analyse.

Blijkt uit de analyse van de VentiScan, dat er aanpassingen aan het ventilatiesysteem noodzakelijk zijn dan biedt R-Vent u bovenop de korting nog eens 5% projectkorting aan tot een maximum van €750,00 per project. Zo zorgen we gezamenlijk voor het antwoord hoe uw of het ventilatiesysteem van uw relatie aangepast moet worden om de verspreiding van virussen in de gebouwde omgeving zoveel mogelijk te beperken. 

Heeft u interesse? Bekijk dan onderstaande video en neem direct contact op met VentiScan via 085-0580036 of stuur een e-mail.

Actieperiode loopt tot 1 april 2021.

BitwiseContentBlocks

Vind informatie aan de hand van gerealiseerde projecten