Online bestelgemak Snel en eenvoudig online ventilatieproducten bestellen?

wij hebben het antwoord!
Online bestelgemak

Online bestelgemak

Slimmer, sneller en efficiënter online bestellen? R-Vent biedt een aantal handige tools waarmee digitaal bestellen van ventilatieproducten meer en meer gemakkelijker wordt gemaakt.

Maak gebruik van extra bestelgemak met onze vernieuwde webshop!
  • 24/7 online bestellen
  • Meer dan 10.000 ventilatieproducten direct uit voorraad leverbaar
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd*
  • ETIM-classificeerde data van alle producten standaard beschikbaar
  • Mogelijkheid voor webselectie voor Syntess-gebruikers
  • ICC-condities standaard beschikbaar in uw persoonlijke inlog-omgeving
Vraag snel uw persoonlijke account aan!

Om in de webshop van Spiraliet te kunnen bestellen heeft u een persoonlijk account nodig. Op deze manier worden uw condities automatisch in uw eigen online omgeving opgenomen. U kunt een account eenvoudig aanvragen door contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Zij zorgen dat uw profiel wordt aangemaakt zodat u, na activering, direct uw bestelling kan plaatsen.

In de webshop vind u alle informatie van ons complete assortiment. Alle artikelen zijn voorzien van aanvullende handelsinformatie zoals prijsinformatie, verpakkingseenheden en logistieke data zoals verpakkingsvorm, gewicht en afmetingen. Hierdoor wordt het vinden van het juiste product veel eenvoudiger!

ETIM-geclassificeerde data ook beschikbaar via 2BA en Artikelbeheer.nl

De ventilatieproducten uit ons assortiment worden standaard opgenomen in de online datapools van 2BA en Artikelbeheer.nl. Datapools voor het gecontroleerd en digitaal uitwisselen van productgegevens op basis van de internationale ETIM standaarden.

ETIM staat voor Europees Technisch Informatie Model. De ETIM productclassificatie is de internationale standaard voor een eenduidige rubricering van producten in verschillende klassen, waarbij de bijhorende producteigenschappen binnen de klasse kunnen worden vastgelegd.

EDI

Spiraliet biedt, op aanvraag, ook de mogelijkheid tot EDI - Electronic Data Interchange. Hiermee worden gegevens, zoals orders, orderbevestigingen en facturen elektronisch uitgewisseld. Vraag uw vertegenwoordiger naar onze mogelijkheden en de systemen die wij standaard ondersteunen.

  • Snelle communicatie omdat uitwisseling van data elektronisch geschiedt.
  • EDI voorkomt fouten door 1 op 1 informatie over te dragen.
  • EDI is een duurzame oplossing, papier is niet meer nodig.
Overige digitale services van Spiraliet

Lees op onze speciale pagina meer over onze digitale ondersteuning van artikeldata

*Indien voorradig