Prefab oplossingen voor uw ventilatieproject?

wij hebben het antwoord!
Prefab oplossingen voor uw ventilatieproject?

De kwaliteit van R-Vent gaat verder dan alleen kwalitatief goede componenten voor ventilatie en luchtbehandeling. Installatiegemak is één van de pijlers waarop wij producten ontwikkelen voor het juiste resultaat. Een energiezuinig en luchtdicht ventilatiesysteem.

Spiraliet denkt daarom mee in het volledige bouwproces van een ventilatie- en/of luchtbehandelingsysteem. Met gelabelde prefabricage tot just-in-time levering op de bouwplaats. Hiervoor hebben wij een complete reeks kanaalsysteemoplossingen. Rond, ovaal, rechthoekig, geïsoleerd altijd met het uitgangspunt; een juiste en eenvoudige installatie van een luchtdicht ventilatie- of luchtbehandelingsysteem. Stuk voor stuk prefab leverbaar met ons eigen logistieke systeem volledig afgestemd op uw projectplanning.

Prefab-levering voor een snelle en eenvoudige samenbouwtijd

Om de installatie van onze kanaalsystemen op de bouwlocatie te verkorten kan elk project volledig prefab geleverd worden. Dit start al bij de intake van een project door onze eigen engineering. Hierbij wordt het project volledig voorbereid voor prefabricage met oog voor een snelle en eenvoudige montage op de bouwplaats.

Lees meer