Ruimte besparen met ovale kanalen?

wij hebben het antwoord!
Ruimte besparen met ovale kanalen?

Ruimte besparen met ovale ventilatiekanalen

Naast ons bekende leveringsprogramma in ronde en rechthoekige kanalen, levert R-Vent ook een assortiment R-Vent Ovale kanalen en hulpstukken.  De specifieke voordelen van R-Vent Ovaal kunnen in bepaalde gebouwen en ruimtes, uitstekend tot hun recht komen. Denk daarbij aan ruimtes met een beperkte inbouwhoogte of juist aan plaatsen waar ventilatiekanalen op fraaie wijze in het zicht worden verwerkt.

De voordelen van R-Vent Ovaal op een rij

R-Vent Ovaal is na de introductie in 2010 verder doorontwikkeld voor een nog fraaier en duurzamer resultaat. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Ruimte besparend
  • Perfect voor zichtwerk
  • Luchttechnische eigenschappen van rond, luchtdicht en drukvast
  • Snelle en eenvoudige montage met nieuw ontwikkelde steekverbinding

Ruimtebesparend mét behoud van de luchttechnische voordelen van rond

In situaties waar de ruimte voor technische installaties beperkt is kunt u met R-Vent Ovaal optimaal gebruik maken van de beperkte inbouwhoogte. Met behoud van de luchttechnische voordelen van equivalente ronde kanalen.

R-Vent Ovaal wordt standaard geleverd in sendzimir verzinkt staal. De kanalen worden geproduceerd van spiraal gefelst bandstaal en de hulpstukken worden voorzien van een steekverbinding. R-Vent Ovaal kent hierdoor, net als onze ronde R-Vent Buizen, een hoge stijfheid en is luchtdicht en drukvast. Het kanaalwerk kan uitstekend gecombineerd worden met de ronde R-Vent Buizen en met R-Vent rechthoekige kanalen.

Perfect voor zichtwerk

Wanneer kanalen in het zicht geplaatst moeten worden is R-Vent Ovaal dé oplossing: strakke vormen en op aanvraag leverbaar in elk gewenste RAL-kleur. Door de eenvoudige montage met behulp van steekverbindingen leent R-Vent Ovaal zich perfect voor zichtwerk.

R-Vent ondersteunt bij het ontwerp

Vanuit ons project verkoopteam helpen we u graag met het maken van het juiste ontwerp. Doordat we binnen R-Vent beschikken over een compleet en veelzijdig productgamma kunnen we vanuit het projectteam de juiste materialen voor u selecteren en toepassen.

Compleet programma

R-Vent beschikt over een compleet programma kanalen en hulpstukken. De range loopt van (HXB) van 150mmx415mm tot 350mm t/m 795mm. Het programma omvat ook verbindingsstukken voor een naadloze aansluiting op R-Vent Buizen.

 

Meer weten over R-Vent Ovaal?

bekijk het assortiment in onze webshop en bekijk de brochure van R-Vent Ovaal. Neem vrijblijvend contact op met de vertegenwoordiger van Spiraliet in uw regio of met het R-Vent Project team via verkoop@rvent.nl.

Naar het R-Vent Ovaal assortiment in de webshop

Brochure R-Vent Ovaal